Jos samo graficku moram sredit....decki puno hvala na pomoci
Kako iskompajlirati svoj kernel (Ubuntu)
Moderator/ica: Moderatori/ce
- kaiwan
- Spol: M
Re: Kako iskompajlirati svoj kernel (Ubuntu)
evo proradilo je ... alsa radi
))
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Meni se možeš zahvaliti nekom mlađom sestrom, prijateljicom, kolegicom..., recimo između 16-22 godine, tako dimenzija cca 90-60-90, poželjna brineta.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- kaiwan
aha ... ok...cim nadjem takvu i malo je iskompiliram saljem ju dalje tebishrike je napisao/la:Meni se možeš zahvaliti nekom mlađom sestrom, prijateljicom, kolegicom..., recimo između 16-22 godine, tako dimenzija cca 90-60-90, poželjna brineta.
Meni može gajba Erdingera... 
kaiwan je napisao/la:
aha ... ok...cim nadjem takvu i malo je iskompiliram saljem ju dalje tebi
joooj, nemoj niš kompajlirat, ko zna kaj bumo dobili onda....
Čuj, čovjek želi provjeriti kvalitetu robe. To ti je onaj famozni peer-review source koda. Hvata me pospanluk. Da ne zaboravim ove naočale, dioptrija -4 i dalje ne vidim ekran. Pobrkao grofa i kaiwana.
Zadnja izmjena: shrike, dana/u 19 ožu 2008, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
pa kaj ja znam...sada...mora imati nekakve atribute, ne? Makar, danas ova galofak generacija je odmah sva raspupana...
Daj ti meni Pivce, to je provjerena kvaliteta.
BTW, ova me njegova ALSA tolko zbunila da sam je i sam iašo kompajlirati, onako za vježbu...i dobro je...još ide!
Daj ti meni Pivce, to je provjerena kvaliteta.
BTW, ova me njegova ALSA tolko zbunila da sam je i sam iašo kompajlirati, onako za vježbu...i dobro je...još ide!
Ja ipak misli mda je tomislav daleko najbolja piva.
Crni Gesser točeni je meni bilo najbolje crno pivo u životu....shrike je napisao/la:Ja ipak misli mda je tomislav daleko najbolja piva.
A pšenični Erdinger svjetlo...
- kaiwan
nVidia ne radi...onaj instaler njihov je cudan, baci me u 800x600 
Najbolje su irske pive...bio sam jednom u irskom pubu u londonu ... i pozelim ja pivu...i odem na sank kada ono...preko 30 vrsta ...prekrasno
nisam znao sta da uzmem
Najbolje su irske pive...bio sam jednom u irskom pubu u londonu ... i pozelim ja pivu...i odem na sank kada ono...preko 30 vrsta ...prekrasno
nisam znao sta da uzmem