Što se tiče Pule... jbg, ne samo da ništa ne radi navečer nego ne radi ni po danu, odnosno rade po nekom čudnom dvokratnom sistemu ali razne institucije/mjesta koje su potrebne turistima nisu međusobno kompatibilne... ili da pojasnim na glupom primjeru; hoćeš poslsti razglednicu, ok, kupiš je u nekom kiosku ili štandu koji radi ali u to vrijeme ne radi pošta gdje trebaš kupiti poštansku marku, a ako dođeš u poštu i kupiš marku onda u to vrijeme ne rade oni kiosci gdje možeš kupiti razglednicu
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
@Jeremija, svaka čast ljudima koji su se u današnjem ubrzanom tempu života uspjeli adaptirati da sve stignu obaviti na biciklu, ali ono što su prije 15 godina bili skuteraši u prometu danas su biciklisti (iako ih u zadnje vrijeme polako sustižu vozači električnih romobila... barem po onom što svakodnevno vidim i doživim u ZG), uglavnom većini biciklista u ZG je napravljena lobotomija i potencijalni su donatori organa jer kako drugačije objasniti da u gustom prometu ipak veliku ulogu igra tko je veći (i čvršći), a ne je li baš sve po prometnim propisima... što se pak tiče biciklista-turista po Istri, kakva je tek njima lobotomija napravljena kad često voze po 3-4 biciklista paralelno po cestici koja nije šira od 3-4 metra 
Što se tiče Pule... jbg, ne samo da ništa ne radi navečer nego ne radi ni po danu, odnosno rade po nekom čudnom dvokratnom sistemu ali razne institucije/mjesta koje su potrebne turistima nisu međusobno kompatibilne... ili da pojasnim na glupom primjeru; hoćeš poslsti razglednicu, ok, kupiš je u nekom kiosku ili štandu koji radi ali u to vrijeme ne radi pošta gdje trebaš kupiti poštansku marku, a ako dođeš u poštu i kupiš marku onda u to vrijeme ne rade oni kiosci gdje možeš kupiti razglednicu
niingu je napisao/la:Cestitam)))
na čemu?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
svemu?
elektricni bicikli su bolji od elektricnih romobila...bertone je napisao/la: ali ono što su prije 15 godina bili skuteraši u prometu danas su biciklisti (iako ih u zadnje vrijeme polako sustižu vozači električnih romobila... barem po onom što svakodnevno vidim i doživim u ZG), uglavnom većini biciklista u ZG je napravljena lobotomija i potencijalni su donatori organa jer kako drugačije objasniti da u gustom prometu ipak veliku ulogu igra tko je veći (i čvršći), a ne je li baš sve po prometnim propisima...
imam ja el cube... maknuo magnet i stavio pored pedala, zajebao limitatator brzine, sad dostigne brzinu do 70km/h
...a tanke cestovne gume.... bolje od skutera, letiš a ne moraš imat kacigu...
kad je gužva, ja lijepo na sredinu ceste između autiju i pedala.... svi gledaju nije im jasno
Još jedan potencijalni donator organaabnettaa je napisao/la: elektricni bicikli su bolji od elektricnih romobila...
imam ja el cube... maknuo magnet i stavio pored pedala, zajebao limitatator brzine, sad dostigne brzinu do 70km/h
...a tanke cestovne gume.... bolje od skutera, letiš a ne moraš imat kacigu...
kad je gužva, ja lijepo na sredinu ceste između autiju i pedala.... svi gledaju nije im jasno
a bome je. 70 bez kacige? pa to će ga skupljati sa usisavačem sa vodom. Pogreb neće biti u ljesu nego vodonepropusnoj bačvi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zamisli se po ovoj vručini stat s motorom na semaforu u kacigi
jos su i one s vizirom zabranili... oče da ljudi dobe moždani
Joj nemoj s takvom pilom bez biciklističke kacigeabnettaa je napisao/la:zamisli se po ovoj vručini stat s motorom na semaforu u kacigi
Recimo jednom sam vozeći bicikl naletio na granu koja je virila iz grma uz cestu. Nije bila brzina veća od 35km/h a kaciga je napukla... da se zamisliš što se događa pri većoj brzini, a tek da nisam imao kacigu bila bi krvava glava ili povez na oku.
Tko živi u nadi umire u gov....