čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Inače je ovo sa snimanjem razgovora super stvar, samo morate na početku odmah reći da se razgovor snima. Ekipa postaje izrazito razumna, uljudna i brzo pomažuća kada se zna da su snimani.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ja na žalost nemam mogučnost snimanja razgovora na fiksnom telefonu ali da o tome razmišljam, e razmišljam. Taman kupio novi fiksni.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
A ništa te ne košta da kažeš da ih snimaš
... ili ih digneš na spiker pa snimaš mobitelom
... ili ih digneš na spiker pa snimaš mobitelom
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zanimljiva percepcijashrike je napisao/la:Evo jedna božična, taman onako „istinito“:
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a ... 00bwp.webp
Nije samo za Shrikea, pitam i ostale...
Thinkpad od novijih modela ima li koji DVD ladicu? Ako ne, koja je zadnja linija koja ima?
Za hrvatske poslovne uvjete to je osnovni uvjet, nema veze što svijet napreduje, ovdje živimo
Tko živi u nadi umire u gov....
U kojoj industriji je to još potrebno
Mislim da ti je bolja opcija nego da tražiš nužno laptop s DVD-om uzeti vanjski DVD uređaj.
Mislim da ti je bolja opcija nego da tražiš nužno laptop s DVD-om uzeti vanjski DVD uređaj.
Serija T, modeli 440/440p i 540p te 540 iz W serije su zadnji koji ih sigurno imaju no danas nabaviti full novi je malo teže iako ne i nemoguće.Jeremija je napisao/la:Zanimljiva percepcijashrike je napisao/la:Evo jedna božična, taman onako „istinito“:
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a ... 00bwp.webp![]()
Nije samo za Shrikea, pitam i ostale...
Thinkpad od novijih modela ima li koji DVD ladicu? Ako ne, koja je zadnja linija koja ima?
Za hrvatske poslovne uvjete to je osnovni uvjet, nema veze što svijet napreduje, ovdje živimo
Jedno pitanjce za znalce
Kod kopiranja datoteka (izvor/odredište) ukupna veličina datoteka je identična ali postoji mala razlika u veličini na disku.
Kao na slici:

Izvorišna datoteka je na disku(usb) formatiranom na fat32, odredište je na disku formatiranom na ext4.
Zbog čega je ta razlika u veličini na disku?
Nagađam da je zbog fat32/ext4 i da nema gubitaka podataka ali bolje pitati
Pozz
Ok i što sad?
IoT sektoriweb je napisao/la:U kojoj industriji je to još potrebno![]()
Ma ne pitaj, nije za mene. Nekome sam preporučio za posao, baš poslovni thinkPad, pogledao je ponudu i nije zadovoljan... glavni uvjet je ladica, kaže česti radovi sa državnim uredima, projekti itd... i da stalno treba DVD.
Hvala Bertone i iznenađen sam kako nema ništa novije. Shvaćam ušteda prostora i rijetko se koristi, ali mogli su barem jedan model u seriji ostaviti sa DVDom.
Tko živi u nadi umire u gov....
Mogli su (i trebali), ali zaključili su da je korisnicima bitnija debljina (i težina) laptopa od opreme.
Osobno, moj trenutni radni laptop je T530 (za W530 nisam imalo) i to je zadnja T, X i W serija (x30) koju korisnik može rastaviti i sastaviti sam za par sati
... no kad ga stavim na stol pored T540p izgleda kao ruski tenk pred lakonogog američkog tenkića
Osobno, moj trenutni radni laptop je T530 (za W530 nisam imalo) i to je zadnja T, X i W serija (x30) koju korisnik može rastaviti i sastaviti sam za par sati
... no kad ga stavim na stol pored T540p izgleda kao ruski tenk pred lakonogog američkog tenkića