ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
calisto053 je napisao/la:Pffff, za male pare si se prodao
Ti to ne razumiješ... treba ti pun Q vremena da sve instaliraš i podesiš da te prođe volja promijeniti distribuciju kad se sjetiš da ako ponovo poželiš Arch moraš opet potrošiti pun Q vremena
Osim toga... poslali ste me na godišnji pa je trebalo nekako ubiti vrijeme
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
bertone je napisao/la:
Ti to ne razumiješ... treba ti pun Q vremena da sve instaliraš i podesiš da te prođe volja promijeniti distribuciju kad se sjetiš da ako ponovo poželiš Arch moraš opet potrošiti pun Q vremena
Osim toga... poslali ste me na godišnji pa je trebalo nekako ubiti vrijeme
Ne treba, instaliraj Antergos, za razliku od Manjara on koristi Arch Linux repositoryje, Arch Linux+GUI installer=Antergos Još te lijepo pita koji hoćeš desktop environment, želiš li AUR, Steam, Sambu, LibreOffice, LTS kernel itd. Defaultna Arch Linux instalacija je zabavna prvi put, poslije više ne, meni barem nije jer zašto gubiti toliko vremena na nju kada imam brže i elegantnije rješenje.
JH-IM je napisao/la:...Defaultna Arch Linux instalacija je zabavna prvi put, poslije više ne, meni barem nije jer zašto gubiti toliko vremena na nju kada imam brže i elegantnije rješenje.
Neki ljudi jednostavno ne shvaćaju bit KISS principa..
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:
Neki ljudi jednostavno ne shvaćaju bit KISS principa..
Ne vidim smisao stalnog ponavljanja jednog te istog postupka ako to mogu obaviti brže, onda postupak postaje sam sebi svrha, sate ušteđene instalacijom Antergosa mogu utrošiti na zabavnije ili u tom trenutku korisnije stvari Ako sam apsolvirao postupak nakon jednog ili dva puta ja ne vidim smisao svaki put prolaziti kroz isto.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Ne kužim čemu tol'ka frka. Tko želi, može i Arch instalirati skriptama kojih ima poprilično i taj se postupak ne razlikuje puno od nekakvog "čistokrvnog" distro instalatera. Niti traje puno duže. A na kraju opet dobiješ KISS Arch.
jurastublic je napisao/la:Ne kužim čemu tol'ka frka. Tko želi, može i Arch instalirati skriptama kojih ima poprilično i taj se postupak ne razlikuje puno od nekakvog "čistokrvnog" distro instalatera. Niti traje puno duže. A na kraju opet dobiješ KISS Arch.
Skripta ili GUI installer svodi se na isto, oboje je shortcut do brze i lake instalacije istog OSa.