ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Jest i postao sam to već na ovoj temi da je uključeno u službene repositoryje Možda razvijatelji Unity Tweak Toola dodaju to u svoj program kao što su dodali click to minimize pa više nije potreban Compiz Config Settings Manager, ali još nisu dodali opciju za pozicioniranje novootvorenih prozora, to se i dalje mora preko CCSMa, ja ne volim defaultnu poziciju za nove prozore pa uvijek si podesim da je centered. Ja ću vjerovatno opet instalirati 16.04 LTS uskoro, alpha 2 mi je imala problema sa shutdownom i restartom i Nautilus je bio sav zbrljavljen, poslije sam čitao da su revertali na stari Nautilus pa je to sada vjerovatno popravljeno.
Nije li žalosno da im je trebalo 5 godina da ljudima daju na volju kako da postave panel?
Izgleda da je u modi da se stave umjetna ograničenja pa se naknadno popuštanje prodaje kao inovacija (win8, gnome3, unity, android).
JH-IM je napisao/la:
Jest i postao sam to već na ovoj temi da je uključeno u službene repositoryje Možda razvijatelji Unity Tweak Toola dodaju to u svoj program kao što su dodali click to minimize pa više nije potreban Compiz Config Settings Manager, ali još nisu dodali opciju za pozicioniranje novootvorenih prozora, to se i dalje mora preko CCSMa, ja ne volim defaultnu poziciju za nove prozore pa uvijek si podesim da je centered. Ja ću vjerovatno opet instalirati 16.04 LTS uskoro, alpha 2 mi je imala problema sa shutdownom i restartom i Nautilus je bio sav zbrljavljen, poslije sam čitao da su revertali na stari Nautilus pa je to sada vjerovatno popravljeno.
Znam da jesi, ovdje... no nije bilo potrebe za korištenjem terminala... trebalo je samo malo dublje kopati po dconf editoru
Ovo za CCSM se slažem, blo bi dobro kad bi o UTT omogućili rad s prozorima. Usput (iako je malo OT) da li znaš kako se rade custom naredbe za HotCorners
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
bertone je napisao/la:
Znam da jesi, ovdje... no nije bilo potrebe za korištenjem terminala... trebalo je samo malo dublje kopati po dconf editoru
Ovo za CCSM se slažem, blo bi dobro kad bi o UTT omogućili rad s prozorima. Usput (iako je malo OT) da li znaš kako se rade custom naredbe za HotCorners
Naredbe? Misliš kao key bindings za hot corners ili?
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
bertone je napisao/la:Mislim kako postaviti u HC da kad recimo pomaknem kursor u gornji desni kut minimiziram trenutno otvoreni prozor.
Nisam to pokušavao, znam da se može sa Brightsideom namjestiti nešto slično ali mislim da on ne radi sa Compizom. Treba naći kako Unity Tweak Tool postavlja hot corners funkcije, odnosno gdje i da li se to može nekako reprogramirati Iako je pitanje da li Compiz uopće podržava reprogramiranje funkcija, nisam se bavio time jer hot corners ne koristim. Možda netko više zna.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"