TOP TEMA: Linux Mint vijesti
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux Mint vijesti
ja mislim da je jedan od glavnih razloga sto ubuntu non lts sada ima podrsku samo 9 mjeseci pa dok oni izdaju mint ostane im podrska samo nekih 6-7 mjeseci sto je totalno bezveze
mene zanima sta ce biti sa kde-om i xfce-om da li ce ih nadogradjivati ili ce ostati na starim verzijama... lako za xfce ali kde grabi dalje sa svakom verzijom jako brzo
mene zanima sta ce biti sa kde-om i xfce-om da li ce ih nadogradjivati ili ce ostati na starim verzijama... lako za xfce ali kde grabi dalje sa svakom verzijom jako brzo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
KDE i Mate u Mintu zaostaju u razvoju. Sigurno će doći do napretka, budući da verzije 17.x imaju naglasak na stabilizaciji i poliranjuzole052 je napisao/la:mene zanima sta ce biti sa kde-om i xfce-om da li ce ih nadogradjivati ili ce ostati na starim verzijama... lako za xfce ali kde grabi dalje sa svakom verzijom jako brzo
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Daniel4m
Odlična vijest. Ovo bi moglo da promijeni tok razvoja cijele distre. Upravo skidam RC verziju da peobam.
I kakva je ?Daniel4m je napisao/la:Odlična vijest. Ovo bi moglo da promijeni tok razvoja cijele distre. Upravo skidam RC verziju da peobam.
Linux Mint vijesti
Da, isto tako je zbog sporosti razvoja LMDEa nastao Solyd na kojem je uz ažurniju bazu i KDE uvijek svjež!calisto053 je napisao/la:KDE i Mate u Mintu zaostaju u razvoju. Sigurno će doći do napretka, budući da verzije 17.x imaju naglasak na stabilizaciji i poliranjuzole052 je napisao/la:mene zanima sta ce biti sa kde-om i xfce-om da li ce ih nadogradjivati ili ce ostati na starim verzijama... lako za xfce ali kde grabi dalje sa svakom verzijom jako brzo
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Linux Mint vijesti
Od pocetka pratim tvoje dojmove, a nedavno sam dobio jos jednu preporuku da ih isprobamGrof je napisao/la:Da, isto tako je zbog sporosti razvoja LMDEa nastao Solyd na kojem je uz ažurniju bazu i KDE uvijek svjež!
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Daniel4m
Izvini na zakašnjenju. Probao sam LM17 na USB sticku par minuta. Brz je kao i uvijek, stabilan, vizuelno je dotjeraniji Cinnamon . Možda malo na MintX temi da se doradi. Za mene savršeno.DokiZG je napisao/la:I kakva je ?Daniel4m je napisao/la:Odlična vijest. Ovo bi moglo da promijeni tok razvoja cijele distre. Upravo skidam RC verziju da peobam.
- calisto053
- Moderator
Objavljen popis promjena za Mint 17 Cinnamon i MATE.
Po prvi puta je dostupan i Mint 13 AIO (All-in-one; 32 i 64 bit) CD sa svim okusima na jednom mjestu!

Po prvi puta je dostupan i Mint 13 AIO (All-in-one; 32 i 64 bit) CD sa svim okusima na jednom mjestu!

Kada prođe koji mjesec, mozda do iduceg rolling updatea, napisati cu dojmove o dotadasnjem radu ove distre.calisto053 je napisao/la:Od pocetka pratim tvoje dojmove, a nedavno sam dobio jos jednu preporuku da ih isprobamGrof je napisao/la:Da, isto tako je zbog sporosti razvoja LMDEa nastao Solyd na kojem je uz ažurniju bazu i KDE uvijek svjež!
Ovaj AIO posebno pohvaljujem kao projekt nastao na mom nekadasnjem 3buntuu. Stalna LZS ekipa ce se sjetiti. Ugkavnom ekipi iz Srbije se ideja dopala, pa su je primijenili na druge distre. Svaka cast! To ja zovem FLOSS.calisto053 je napisao/la:Objavljen popis promjena za Mint 17 Cinnamon i MATE.