Netrunner is built on Kubuntu with default integration of Gnome and Wine. Our focus is on new users as well as “power-users”, making KDE an ideal choice.
It allows Netrunner to feel comfortable for a new user, while still offering powerful customization options (with inclusion of additional add-ons) to any user wanting to explore the possibilities of FLOSS.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
evo i novi netrunner rolling release baziran na manjaru... nece zamjeniti onaj baziran na kubuntuu ali interesantno da pocinju drugi raditi distre bazirane na manjaru http://www.netrunner-os.com/netrunner-a ... -released/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
probao novi Netrunner 17. Nije los zasad. Prvo puta da sam si stavio KDE na komp i ono treba se naviknuti. Radi lijepo ali ima dosta lagova i stekanja, mozda je ipak KDE previse za moj laptop. Svida mi se zasad, ali ono nis posebno