Malo OT , instalirao sam Ubuntu 12.04 na iMac, stari sa HD2400XT grafičkom. Nakon instalacije sam išao instalirati i drajvere i samo se skršio. Još ću malo isprobavati mogućnosti, pa ako ne bude išlo, odustajem. A mislio sam da vrtiti Linux.
oldman je napisao/la:Malo OT , instalirao sam Ubuntu 12.04 na iMac, stari sa HD2400XT grafičkom. Nakon instalacije sam išao instalirati i drajvere i samo se skršio. Još ću malo isprobavati mogućnosti, pa ako ne bude išlo, odustajem. A mislio sam da vrtiti Linux.
pa ako ti nisu potrebni vlasnicki driveri zasto ih instalirati... jedino ako ti se pregrijava ili igras zahtjevnije igre (sto nije sigurno slucaj sa tom tvojom grafickom )
zato pusti otvorene drivere koji budu instalirani pri instalaciji ubuntua i uzivaj
koji put mi se cini da ljudi misle: otvoreni driveri = nema drivera
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@ zole, tako sam i napravio. Ne instaliram više ništa , osim programa koji mi trebaju. Htio sam probat eO, ali se nije dao instalirati. Ipak je to rEFlt za Mac.