Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video...
Jbt, kao da gledam svoj razred!

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Juhu!
Dobio sam mail u kojem me obavjestavaju da mi je UN iz cista mira dao 1,5 milijuna dolara. (Meni i jos cetvero ljudi).
Novci su na racunu u Malaziji, a poslati ce mi ih preko Western Uniona.
Ovim putem dajem ostavku na svoju trenutnu funkciju u LZS-u i selim se na Karibe.
So long suckers!

Dobio sam mail u kojem me obavjestavaju da mi je UN iz cista mira dao 1,5 milijuna dolara. (Meni i jos cetvero ljudi).
Ovim putem dajem ostavku na svoju trenutnu funkciju u LZS-u i selim se na Karibe.
So long suckers!
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Suko, cekaj, to je prevara! Nemoj nasjedat. Ljudi ti salju tak mejlove kao da si nekaj osvojil, ali onda ti ukradu novce sa racuna.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Suko
- Site Admin
Ma ne!
Ovaj je od UN-a.
100% legit!
Samo trebaju moje ime i prezime, adresu i broj telefona.
Ovaj je od UN-a.
100% legit!
Samo trebaju moje ime i prezime, adresu i broj telefona.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
haha ja bih na toj slici vjerojatno bio onaj što spava dolje desnocalisto053 je napisao/la:Jbt, kao da gledam svoj razred!![]()
![]()
Stari jučer dobio dvije milijarde (ili više, nisam dobro pogledao te silne nule), ali putem SMS-a. Također idem negdje toplo, samo da nisam u pojasu potresa i tsunamija.Suko je napisao/la:Juhu!
So long suckers!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Ajd super!
Ako nadjes neku nekretninu za jedno 200-300 tisuca $ u tim toplim krajevima javi.
Ja odo sad se raspitati za cijene jahti. Neku omanju bi si uzeo da imam s cim doci do tamo. Pa bi ju tamo prodao.
Ako nadjes neku nekretninu za jedno 200-300 tisuca $ u tim toplim krajevima javi.
Ja odo sad se raspitati za cijene jahti. Neku omanju bi si uzeo da imam s cim doci do tamo. Pa bi ju tamo prodao.
ajde kupite onda lzs-u ured u zagrebu i osijeku, i svima nama nove alienware laptope, pa idite gdje želite! e da, i na novootvoreni račun LZS-a jedno milijunčić-dva (nije ništa na milijarde) da možemo organizirati lzs festival!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Iv@n je dobio milijarde!
Ja sam dobio samo milijun i pol. Nemam vam ja novaca za dijeliti okolo. To mi je taman za koju godinu zivota na Bahamima. Dok se ne snadjem tamo i bogato udam za neku udovicu.
Zicajte Iv@na za lovu!
Ja sam dobio samo milijun i pol. Nemam vam ja novaca za dijeliti okolo. To mi je taman za koju godinu zivota na Bahamima. Dok se ne snadjem tamo i bogato udam za neku udovicu.
Zicajte Iv@na za lovu!
- Cooleech
- Moderator
Baš smo prije neku večer u SOK-u raspravljali o tim e-mailovima s basnoslovnom lovom koju si "osvojio". El prezidente je rekao da je samo trebao uplatit 300 dolara kako bi mu isplatili 2, 000.000 dolara na račun. Jasno, odgovorio im je u stilu; "Ma, slobodno uzmite 300.000 dolara, častim vas! Troškove slanja naplatite od tog iznosa!" Ovi su biseri čak i odgovorili - kako ne mogu to napraviti jer nemaju pristup tom novcu!Suko je napisao/la:Iv@n je dobio milijarde!
Zicajte Iv@na za lovu!
E, svašta. Suko, sjećaš li se našeg dogovora na putu do Zg-a? Ako se itko od nas dvojice iznenada obogati, djelimo profit!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Suko
- Site Admin
A jeste me izlesinarili!
Ajde dobro!
LZS-u dajem 100 000 $, a Cooleechu dajem 50 000.
To vam je dosta!
Ajde dobro!
LZS-u dajem 100 000 $, a Cooleechu dajem 50 000.
To vam je dosta!