Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...
pliz, stavi interpunkciju tu i tamo. čini mi se da ti je komentar zanimljiv, ali da ga je**š, ne razumin šta si htio reć
Problem je što u većini srednji i osnovni škola informatiku predaju profesori koji nisu za to obrazovani tj. oni su profesori iz matematike ili sličnih predmeta koji ma to služi kako bi napunili satnicu. Pa zato ne znaju što je rar ili iso.
Ja mislim da bi trebalo bolje kontrolirat program predavanja.
Npr. Što se u osnovnim i srednjim školama obavezno znati iz predmeta informatike "Microsoft Office" izuzetak neke strukovne škole.
Tako je iz mog iskustva od osnovne pa do srednje učim j**** office. I onda dođem na fax i zamisli 1 semestar office -_- srećemo sam 1 semestar.
Al oke sam mislim da bi trebalo biti više izbora.
Npr. Što se u osnovnim i srednjim školama obavezno znati iz predmeta informatike "Microsoft Office" izuzetak neke strukovne škole.
Tako je iz mog iskustva od osnovne pa do srednje učim j**** office. I onda dođem na fax i zamisli 1 semestar office -_- srećemo sam 1 semestar.
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
- PunkBastard
- Spol: M
Ista stvar, M$ office, M$ office, M$ office....73US je napisao/la:Problem je što u većini srednji i osnovni škola informatiku predaju profesori koji nisu za to obrazovani tj. oni su profesori iz matematike ili sličnih predmeta koji ma to služi kako bi napunili satnicu. Pa zato ne znaju što je rar ili iso.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Cooleech
- Moderator
Koja reklama... 

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- PunkBastard
Na svašta čovjek naiđe na youtubeu:

komentar na video: http://www.youtube.com/watch?v=7Ra2AspCSiMdictodude prije 6 mjeseci
linux and mac ARE UNIX!! UNIX ISNT AN OS! Unix is a type of os. MAC and Linux are both Unix.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Tehnički, samo je mac UNIX, dok je linux UNIX-like.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- PunkBastard
Ovo "UNIX ISNT AN OS!" i "Unix is a type of os." mi je smiještno, bitno da je boldao i "!" je na kraju a ne zna niti sam, koliko ja znam UNIX jest OS i zbog njega je nastao GNU (njegove zatvorenosti jel) i nakon toga Linux kernel.shrike je napisao/la:Tehnički, samo je mac UNIX, dok je linux UNIX-like.
U pravu je. Unix je nekada bio OS, ali danas zapravo ne postoji OS koji se zove UNIX (neki imaju to u nazivu). UNIX je danas zapravo specifikacija, i ako želiš tvrditi da ti je OS UNIX, moraš dobiti certifikat da je to stvarno tako. Sve ostalo je UNIX-like u smislu da funkcionalno radi isto što i unix, ali nema komad papira da to može službeno reći. Vidi ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Single_UNIX_SpecificationPunkBastard je napisao/la:Ovo "UNIX ISNT AN OS!" i "Unix is a type of os." mi je smiještno, bitno da je boldao i "!" je na kraju a ne zna niti sam, koliko ja znam UNIX jest OS i zbog njega je nastao GNU (njegove zatvorenosti jel) i nakon toga Linux kernel.shrike je napisao/la:Tehnički, samo je mac UNIX, dok je linux UNIX-like.
To je ono što mi zapravo zovemo POSIX. Ako ti je sustav POSIX compliant, onda je zapravo UNIX, ali da ga možeš tako i zvati moraš od Open Group proći certifikaciju (to je ono što je Apple napravio za Mac, ali nitko nije za ijedan linux).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- PunkBastard
Ali UNIX je još uvijek OS, koji ne postoji, tj. postojao je.