I taj dio žutom bojom dok oni koji ništa ne znače ostaju bijeli. U svaki red napisati Linux Za Sve, ali sa različitim razmacima između riječi i lokacijama, gore, dolje, sredina.Cooleech je napisao/la:http://oddrob.com/binaryconvert.aspshrike je napisao/la:Bila bi veća fora kada bi binarni zapis bio ekvivalent linuxzasve. Negdje. Sada mi je žao što ne znam te grafičke alate.
LinuxZaSve = 01001100 01101001 01101110 01110101 01111000 01011010 01100001 01010011 01110110 01100101
Na to si mislio?
Majice 2013 - pristigli radovi
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Majice 2013 - pristigli radovi
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Meni se sviđa prva majica
Možda čak i bez printa na leđima.
Sama slika je OK, ali mi je malo too much imati obje strane oslikane.
Hoće li biti sivih majica? Možda kakva zelena za one sa zelenim distrama?
Možda čak i bez printa na leđima.
Sama slika je OK, ali mi je malo too much imati obje strane oslikane.
Hoće li biti sivih majica? Možda kakva zelena za one sa zelenim distrama?
Where there is a gui there's a way.
- Cooleech
- Moderator
Meni bolje "figura" kobminacija sivo/bijelo. Manje je uočljivo (zapravo ovisi o nijansi sive), ali ugodnije oku (ne volim žutu boju, jbgPunkBastard je napisao/la:I taj dio žutom bojom dok oni koji ništa ne znače ostaju bijeli. U svaki red napisati Linux Za Sve, ali sa različitim razmacima između riječi i lokacijama, gore, dolje, sredina.Cooleech je napisao/la:http://oddrob.com/binaryconvert.aspshrike je napisao/la:Bila bi veća fora kada bi binarni zapis bio ekvivalent linuxzasve. Negdje. Sada mi je žao što ne znam te grafičke alate.
LinuxZaSve = 01001100 01101001 01101110 01110101 01111000 01011010 01100001 01010011 01110110 01100101
Na to si mislio?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- PunkBastard
Žuto rekoh jer je već sad žuto pa ajd, inače siva bi super izgledala.Cooleech je napisao/la:Meni bolje "figura" kobminacija sivo/bijelo. Manje je uočljivo (zapravo ovisi o nijansi sive), ali ugodnije oku (ne volim žutu boju, jbgPunkBastard je napisao/la:I taj dio žutom bojom dok oni koji ništa ne znače ostaju bijeli. U svaki red napisati Linux Za Sve, ali sa različitim razmacima između riječi i lokacijama, gore, dolje, sredina.).
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Evo nešto i od mene nešto, na brzinu onako:

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- PunkBastard
prva.iv@n je napisao/la:Evo nešto i od mene nešto, na brzinu onako
<cut>
edit: može li i neki novi logo ? Ili se pri izradi treba držati trenutnog ?
Glas za majicu 2. 
nemoze novi logo,,,,,, postoji jedan jedini sluzbeni LZS logo i njega se treba drzati,,,,,,,,
moze biti u nekakvom grunge efektu ili nesto ali mora biti prepoznatljivo da je to LZS logo
moze biti u nekakvom grunge efektu ili nesto ali mora biti prepoznatljivo da je to LZS logo
Majica br. 1. 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware