I neka su velike, za nas malo starije.Cooleech je napisao/la:Velike jesu, ali su, u svakom slučaju, razumljivije.
Changelog foruma i portala
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Changelog foruma i portala
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Lijepo izgleda, moderno i vrlo cool 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Meni je isto OK, samo bi rado za podforum OpenSuse neku prepoznatljiviju ikonu, npr:

ili

Po meni su zaobljeni rubovi dobra ideja, ovi pravokutnici više vuku na metro sučelje

Ovo je samo ilustracije radi.

ili

Po meni su zaobljeni rubovi dobra ideja, ovi pravokutnici više vuku na metro sučelje

Ovo je samo ilustracije radi.
Where there is a gui there's a way.
- calisto053
- Moderator
Pohvale za uvođenje novih smajlića, ali mi ne odgovara odabir istaknutih smajlića s desne strane u pisanju odgovora. Znam da se neki koriste češće nego ostali, ali više mi je odgovarao stari raspored
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Istina .. baš mi fali onaj koj se valja po podu od smijeha 
.. ali dobro, barem ima ovaj .. neki ionak misle da smo Luth i ja dežurni mrgudi
.. ali dobro, barem ima ovaj .. neki ionak misle da smo Luth i ja dežurni mrgudi
Meni je najčešči izbor bio:
koji je sad pao u drugu ligu, tj pod ostale smajloviće 
Mozda bi bilo najbolje da se napravi anketa sa svim smajlicima pa da glasamo. Prvih 25 - 26 neka se stave bocno. Samo nam treba neka anketa gdje mozemo odabrati 25 smajlica 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Nisu smajlići neka važna stvar, ali ideja s anketom ima moj glas.max360se je napisao/la:Mozda bi bilo najbolje da se napravi anketa sa svim smajlicima pa da glasamo. Prvih 25 - 26 neka se stave bocno. Samo nam treba neka anketa gdje mozemo odabrati 25 smajlica
Ako se nekome da gnjaviti s time, naravno.
Oni su ipak neki "začin" postovima.
- calisto053
- Moderator
Nema potrebe za anketom. Očito je koji su 15-20 najčešće korištenih ili najpopularnijih smajlovića. Svi su odlični, samo neke koristimo češće od drugih 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.