Gadgeti

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
PunkBastard
Spol: M

Gadgeti

Post Postao/la PunkBastard »

Evo pošto nisam našao temu ovog tipa, a postoji tema za aplikacije razne i za dosta ostalih stvari, pošto smo svi ovdje geekovi i volimo gadgete otvaram ovu temu.

Evo i prvog mada nije toliko gadget koliko zanimljiva i korisna stvarčica za imati:

Stick'n'find bluetooh naljepnice za nalaženje izgubljenih stvari.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Markec

Re: Gadgeti

Post Postao/la Markec »

Koliko baterija traje ? Zgodno je to :) mogao bih ja staviti svojim pesekima, znam ih puštati navečer i katkad se ne odazivaju kad ih zovem nazad :) pa ih moram tražiti.

Znam da bluetooth ima domet 30metara (na otvorenom), pa će to biti dosta :)
PunkBastard

Dolje piše da bi trebale trajat 1 godinu do zamjene.

Evo:
How long will the battery last and are they replaceable?

The replaceable battery inside Stick-N-Find will last about 1 year.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
tempo-it

Post Postao/la tempo-it »

fora stvarčica :D ne bi bilo loše tu i tamo imat koju takvu naljepnicu pa da se zanešto priljepi ;)
Markec

Post Postao/la Markec »

Inače ako koga zanima širi domet, imate gps tragač, uglavnom riječ je o maloj kutijici ajmo recimo dvaput veča od kutije za šibice, u njoj imate gps čip, bateriju i utor za sim karticu.
Podesite ga da svakih sat (ili više) vremena šalje sms poruku sa kordinatama, neznam koliko traje baterija mislim da traje max 2 dana ili 3, jer se u njega stavi ona AA baterija.

Ima ih svakakvih veličina i vrsti pa si sami pogledajte http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... er&_sop=15

Meni to zasad netreba, ali ako budem imao potrebu nabavim :)
PunkBastard

Evo i jedna stvarčica koju planiram kupiti čim riješim problem sa paypalom i karticama:

Batarang
Slamd64

Re: AW: Gadgeti

Post Postao/la Slamd64 »

Planiram si uzeti Rπ model A za rodjendan.

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Odgovori