sumski je napisao/la:Moraš ovu naredbu koju je stefan postal napravit ko root
da naravno... zaboravih na to
Ovo je već naprednija naredba i očekivao sam da je Shadow upoznat sa root userom i njegovim ovlastima. Nema veze... naučiti će
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Shadow je napisao/la:izacuje mi no medium found kao da nema nista na njemu a memorija opet isto...
Si ga izvadio i ponovno ubacio u USB utor?
Koliko ti traje izvršenje dd naredba? Trebalo bi biti više od pola minute... za stick od 2GB na USB-u 2.0
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Nakon naredbe izbacuje...Znaci formatirao sam USB na drugom kompu na kojem je neki windows i tamo mi isto pokazuje da je USB prazan s tim da vise nema onu memoriju nego manju... Vratio sam ga ponovo na laptop na linux i probao preko naredbe al neide??
"There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don't."
Shadow je napisao/la:Nakon naredbe izbacuje...Znaci formatirao sam USB na drugom kompu na kojem je neki windows i tamo mi isto pokazuje da je USB prazan s tim da vise nema onu memoriju nego manju... Vratio sam ga ponovo na laptop na linux i probao preko naredbe al neide??
ako si u windows onda ides na manage pa onda disk managment i tu ces vidjeti najvjerovatnije svoj usb iz vise particija.sve ih obrises i onda desni klik na unolocated space i kreiras novu particiju
kako da vratim vanjski disk...inače je spojen sa esata i sve bilo ok do jutros...upalim ga kad ono ništa...
disks kaže free space 1tb.....kako da spasim ono što mi je gore....pomagajte....