openSUSE 12.2

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

dadob
Spol: M

Re: openSUSE 12.2

Post Postao/la dadob »

Evo i mene opet..nisam uspio nista naci na netu pa da vidim ima li neko rjesenje! Problem mi je sa wireless-om, svake otprilike 2 min mi konekcija ode u timeout (konektovan sam ali nemam protoka). Nakon sto restartujem konekciju opet sve po starom.. 2 min radi pa opet..molim za pomoc!!!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

KTorrent klijent se fino smrzava... ne kontam jel se to nekome već dešavalo?
zole052

Post Postao/la zole052 »

aj stefane... imas pune ruke posla :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
dadob

Post Postao/la dadob »

Meni ne, mada nikada nisam sa njim bio odusevljen, nekako neujednacen protok koji svako malo nestaje, bar je kod mene uvijek bilo tako..za razliku od njega qbittorrent je pravo osvjezenje..
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

dadob je napisao/la:Meni ne, mada nikada nisam sa njim bio odusevljen, nekako neujednacen protok koji svako malo nestaje, bar je kod mene uvijek bilo tako..za razliku od njega qbittorrent je pravo osvjezenje..
ma vrtim torrente samo kad skidam neku distru i HIB igre... pa mi se nije dalo nekaj drugo instalirati...
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Grof je napisao/la:KTorrent klijent se fino smrzava... ne kontam jel se to nekome već dešavalo?
Sa KTorrentom nisam nikad imao problema... ali ga ni ne koristim previše... 5-6 torrenta mjesečno.

@dadob nemam ni približno pojma kako da ti pomognem... :zbunjen
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Čudno... otvori se prozor bez sadržaja, onda nakon par minuta iskrne sadržaj, ali se ništa ne da klikati...
Huh, bumo vidli kako će se to razvijati....
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

Hm, meni radi bez problema. Možda da proaš verziju iz KUP-a?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
bikerbj

Post Postao/la bikerbj »

meni KTorrent radi savršeno....uglavnom riješio sam problem sa switcherom.....jednostavno ali nekad čovjek čita a nevidi šta je pročitao....
nego jel netko koristi btrfs i kakva su iskustva sa njim....jel bolji od ext4 ili još čekati....mislio sam vanjski disk stavit za probu ali neznam
još kako se ponaša.....
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

Meni je btrfs, dok sam probal (2.6.35 kernel, mislim), bil spor ko vrag.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Odgovori