divx

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: divx

Post Postao/la Grof »

sandi66 je napisao/la:blica slika, film ide ok,pa zar dual core 2.1 nije dovoljno snage?
Eh, pa ne bi trebala ako si napravio onako kako sam ti opisao. fglrx driver ima bug sa prikazom videa i compizom u isto vrijeme. Rješenje je jedino ako se ili isključi video akceleracija fglrx drivera ili ako se instaliraju open Radeon driveri, pa sve radi kako treba...
DoDo
Spol: M

Post Postao/la DoDo »

Grof je napisao/la: Eh, pa ne bi trebala ako si napravio onako kako sam ti opisao. fglrx driver ima bug sa prikazom videa i compizom u isto vrijeme. Rješenje je jedino ako se ili isključi video akceleracija fglrx drivera ili ako se instaliraju open Radeon driveri, pa sve radi kako treba...
Ili, najjednostavnije od svega, prije gledanja filma ugasi desktop efekte, pa kad pogledaš film, opet ih upali. Radeon driver ne podržava Ati HD kartice (radeonhd driver podržava, ali bez 3D akceleracije). I mene isti problem smeta, no stvar će biti riješena do ubuntu-a 9.04, jer Xserver 1.6, koji ima DRI2 podršku, izlazi sljedeći mjesec; računaj još barem mjesec-dva dok fglrx stekne podršku za novi X, i sve bu lijepo spremno za novog ubuntua.
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
sandi66

Post Postao/la sandi66 »

hvala puno, vidim da je problem u ati driverima,a dobro da mi radi u totemu pa nema tolko beda
Odgovori