Humble Indie Bundle 6
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humble Indie Bundle 6
ja jos sinoc
kada pogledas video onda shvatis kako su sve igre tek stigle na linux... sve me strah da ne bi toliko igara portali na linux da im to ne donosi i kartu za mega uspjesni humble indie bundle na kojem dobro zarade.
humble indie bundle
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:ja jos sinoc
kada pogledas video onda shvatis kako su sve igre tek stigle na linux... sve me strah da ne bi toliko igara portali na linux da im to ne donosi i kartu za mega uspjesni humble indie bundle na kojem dobro zarade.
humble indie bundle![]()
![]()
Odličan bundle! Probao sam samo Torchlight, odličan. Bilo je jedino problema sa rezolucijom, nakon promjene treba restartati igru.
torchlight je super, nepretenciozna ali zabavna igra, imao sam je vec i dovrsio i nije losa (mozda malo pre lagana, stavi na hard), ima nesto dobrih modova na netu pa potrazi to ako mislis igrati, medju ostalima imas i mod sa boljim teksturama pa izgleda jos bolje igrablacx je napisao/la: Odličan bundle! Probao sam samo Torchlight, odličan. Bilo je jedino problema sa rezolucijom, nakon promjene treba restartati igru.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Super, probat ćuzole052 je napisao/la:torchlight je super, nepretenciozna ali zabavna igra, imao sam je vec i dovrsio i nije losa (mozda malo pre lagana, stavi na hard), ima nesto dobrih modova na netu pa potrazi to ako mislis igrati, medju ostalima imas i mod sa boljim teksturama pa izgleda jos bolje igrablacx je napisao/la: Odličan bundle! Probao sam samo Torchlight, odličan. Bilo je jedino problema sa rezolucijom, nakon promjene treba restartati igru.
naso sam ti malo vise infoblacx je napisao/la: Super, probat ću
http://www.gog.com/news/mod_spotlight_torchlight
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Čim dodjem danas s posla probavam Torchlight!
Igra izgleda odlično!
BTW, 770 000 $ u trenutku pisanja ovog posta! Još malo će prebaciti milijun a još nije ni prvi dan prošao!
Igra izgleda odlično!
BTW, 770 000 $ u trenutku pisanja ovog posta! Još malo će prebaciti milijun a još nije ni prvi dan prošao!
wow, nova igrablacx je napisao/la:i ovo...
http://www.alteredgamer.com/torchlight/ ... fications/
Zakon! Nova dimenzija igre:D
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Kupil upravo. Idem sprobat.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.