Nažalost ne pomaže, veli: "Operation not supported." nakon iwconfig wlan0 power off . Ne da mi se uopće istraživati što je problem, jer je na Ubuntuu 12.04 sve bilo ok, tako da pretpostavljam da je problem baš u Mintu a ne u deb distrama..
Tražim neku finu deb based distru s Gnome sučeljem, sad nije bitno dali je Mate, Cinnamon ili Gnome Shell. Mislio sam Mint 13, ali sustav se ne boota na računalima s b43 supported wifi karticama. Skinem Debian Testing, ali mi non stop ne može instalirati kernel. Skinem Debian Stable, ali isto zapne tijekom instalacije i traži me da ubacim DVD koji je već ubačen..
Nakon toga skinem LMDE, i imam taj problem sa sporim internetom.. I sad ne znam što da radim!
Ubuntu ne bih, jer mi je spor do Boga i nazad, prije je puno bolje radio.. Sve mi se čini da mi laptop polako krepava, jer su sve te distre prije savršeno radile.. Nije pitanje za ovu temu, ali dajte neku dobru Debian based distru s bilo kojom Gnome varijantom..

One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.