retsam je napisao/la:Meni je predavao malo starji(čitaj poprilično) profesor iz tehničkog koji blagog pojma nije imao o informatici i njegovo shvaćanje računala je bilo na razini stroja za pranje rublja uglavnom on bi se pripremio za dan kada smo imali nastavni sat i bilo što bi ga pitao izvan dnevne rutine je odgovarao da pogledamo prošle lekcije (valja spomenuti da je pitanje bilo vezano uz bfs c algoritam koji je bio miljama daleko od školskog programa)
Baba koja je meni predavala u osovnoj se zatvarala u kabinet i i grala igrice koje su joj donosili učenici (oni napredniji, koji doma imaju pc), mi smo radili što smo htjeli. Pokušavala nas je naučit DOS, win 1.0, logo 4 i qbasic, ali ništa od toga....
U srednjoj sam imao nekog selju, al me je odlično naučio xp i office. Zve ostalo je moj trud
@ zoso - informatika je važna, pogotovo danas. to je pismenost kao i svaka druga. sramotno je da ljudi ne znaju ništa osim elementarnog korištenja interneta. nekad treba znat i nešto konstruktivno napravit, da ne spominjem samostalno ješavanje problema. ako budeš tražila tražila ostale distre, na istrowatch vidi popis najpopularnijih, a možda ti pomogne i ovo:
viewtopic.php?f=8&t=8606

Tehnička podrška za laptop i sustav ( jer jedini lik koji zna nešto o linuxu je na godišnjem
) mi nije ništa pomogla i na kraju sam na preporuku jednog simpa servisera digla ubuntu i čini mi se da mi bolje ide