napisite tekstove , mala slatka sta zna sa rjecima neka napravi kontrolu , suko zna ljepo urediti fotke i sl. , ima vas tu sasvim dovoljno za pokretanje samostalnih novina koje ce svima reci pravu istinu o linuxu.
zelim samo reci da se slazem sa sukom kada kaze da se ne treba zamarati sa necim sto nije bitno.
Poruka je jasna: linux je za hobiste sklone eksperimentiranju i nije ni za kakav ozbiljan rad osim surfanja netom i multimedije.
ne , naravno da
nije , koristi se linux i za puno ozbiljnije stvari ali to nije ono sto zanima covjeka . njega zanima sony vegas ( ne bude radilo a zamjenski su daleko losiji , bar oni koje sam ja isprobao) , autocad , tu vjerujem grofu kada kaze da nazalost jos nema nesto sto bi zamjenilo taj program , mozda se je promjenilo to u zadnje vrijeme , jer ima jako puno ljudi koji rade na tome .
Možda se moj stav čini neumjeren i neprikladan samom članku, ali želim naglasiti pogrešnu sliku linuxa kao hobi-projekta informatičarskih i programerskih frikara "koji žele znat više" i programima kojim se ne može napraviti niti jedan ozbiljniji posao.
a zasto bi bilo lose da linux je hobi-projekt ?zasto uvijek mora takav stav , linux je bolji od svega ostaloga?
zar je bilo kome od linux korisnika bitno kakve probleme imaju windows korisnici? ako je zasto je tako? windows korisnike ne zanimaju problemi koje imaju linux korisnici.
napisite i napravite svoje novine i pogurajte ih sa 24 sata nedjeljom. ne bi to trebalo biti tako skupo a sa druge strane svi ce cuti istinu. isplati se ne ?....eh da je pernar tu , vjerujem da bi sa svojim politickim angazmanom pomogao....