Kod: Označi sve
sudo pacman -Rn flashpluginKod: Označi sve
sudo pacman -S flashpluginModerator/ica: Moderatori/ce
sudo pacman -S flashplugingobonja je napisao/la:U tom slučaju probaj:pa:Kod: Označi sve
sudo pacman -S flashplugin
>> If you have an NVIDIA card that supports libvdpau or Broadcom Crystal HD chips,
>> uncomment EnableLinuxHWVideoDecode=1 from /etc/adobe/mms.cfg.
>> If you run into problems, please contact nVidia or Broadcom along with your system config info / driver version.
>>
Optional dependencies for flashplugin
libvdpau: GPU acceleration on Nvidia card
[domenico@Nosonja ~]$
jesam ne radi,baš mi je to malo čudnogobonja je napisao/la:Nema.
Jesi probao ono što sam napisao?
Je li radi?
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
jesam i ništa vratio sam nazad onaj iz pacmana ali fack opet ništaretsam je napisao/la:@domi je si probao flashplugin-beta s AUR-a?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zar se u ovo ne radi symlink? Prvo extraktaš di šta ide, pa se na plugin napravi symlink u ff folder. Mislim da je to procedura, kako bi ostali browseri mogli "pokupit" istu stvar.max360se je napisao/la:Odi na http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/ i skini tar.gz
Extraktaj sa: tar xzvf ime_tarball.tar.gz
I onda to rucno kopiraj u /usr/lib/firefox-XXX/plugins
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
drone je napisao/la:bye domi, kiss