Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Pravi family desk 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- retsam
- Spol: M
sad nešto egzotično
Herbstluftwm (da, to je ime wm-a)
još ga nisam do kraja customizirao, al za sada me gusta

još ga nisam do kraja customizirao, al za sada me gusta
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- retsam
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore. Imaš moj "like" nešto slično moram i sam složit za potrebe cijele obitelji.Fugu je napisao/la:A sad nešto sasvim drugačije nego kod cijenjenog i iskusnog prethodnika...
Velika je rezolucija i monitora i tv-a, pa sve mora biti malo veće i šareno, a i da se žena i djeca lakše snađu.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Hvala na pohvali. To je zapravo brzinski prilagođen desktop, uz ipak malo više prtljanja po izgledu dolphina.
Where there is a gui there's a way.
Je, baš je super! Možeš reći koja je to tema prozora? Neka prozirna?Fugu je napisao/la:Hvala na pohvali. To je zapravo brzinski prilagođen desktop, uz ipak malo više prtljanja po izgledu dolphina.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Zapravo ništa specijalno. KDE 4.8 vulgaris na OpenSuseu. Oko sat vremena prtljanja po izgledu Dolphina. Znači samo podešavanje, izbor boja, sjena i veličina. Ikone su ručno mijenjane, stvarno na brzinu, bez puno biranja i međusobnog usklađivanja.Hugo je napisao/la:Je, baš je super! Možeš reći koja je to tema prozora? Neka prozirna?Fugu je napisao/la:Hvala na pohvali. To je zapravo brzinski prilagođen desktop, uz ipak malo više prtljanja po izgledu dolphina.
Where there is a gui there's a way.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.