ovo su pingvinski smajlići... što mislite o njima?
predobro, da to bi mislim bilo prikladnije za ovaj forum a predlozio bi i neki gific da se napravi nesto poput ovog: samo lik da je pingvin, i da se kao dodatni smajlic ubaci windows i mac logo. da se mi djeca malo zabavljamo
zole052 je napisao/la:meni su ovi pingvini malo nejasni, ne kuzi se odmah da li se smiju, placu ili sta... dobri su smajlici koje imamo sto se mene tice
pretpostavljam da su animirani stoga mislim da bi se skuzilo
zole052 je napisao/la:meni su ovi pingvini malo nejasni, ne kuzi se odmah da li se smiju, placu ili sta... dobri su smajlici koje imamo sto se mene tice
pretpostavljam da su animirani stoga mislim da bi se skuzilo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Hajde da i ja komentiram te pingvine
Na prvi pogled su zgodni i definitivno bi se tematski bolje uklapali u ovaj forum od postojećih. Ali, moram se složiti sa zoletom, i meni se čine nejasnima, a i ovi koje sad imamo su standardni smajlići na koje su ljudi navikli. Tako da ne znam...možda bismo mogli za početak odabrati par posebnih pingvinskih i dodati ih, pa ako se "prime" možemo dodati još ili čak potpuno zamijeniti ove koje sad imamo.