Cuo sam da su se ljudima kvarile najvise Matsonic ploce s dualnim tipovima memorije.
Isto tako Asrock su zvali prije Assrock i to su bile serije ploca s Pentium 4. Donio mi ujak da mu sredim jedan racunar s Asrock plocom i na njoj Pentium 4, ukljucim utikac on se sam upali
Ma to ti je sve kako naletiš na pojedini primjerak. Već sam pisao da sam kao prodavač najlošija iskustva imao s razvikanim Asusom. MSI sam imao deset godina, socket A i prodao ju nedavno, ispravnu naravno. Radila je super cijelo vrijeme.
Istina, Asus se jako loš pokazao u pločama. Možda su se popravili u današnjim primjercima, ali one stare (478 i A) bile su im katastrofa. Malo koja da još radi.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Ali je zato ASUS TUSLC-2 s370 u kombinaciji s PIII 1,4 Tualatinom popapao P4 2.0 za doručak
.. ma nema tu nekih pravila, kakve ste sreće, ja sam godinama u PC-u imao isključivo DFI MBO .. predzadnji LanParty kojeg sam imao je bio katastrofa .. ali u globalu mi je žao kaj nema više DFI-a
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Moja prva ploča je bila upravo DFI (za Celerona 1,2 GHz Tualatin). Nikad greškice s njom.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Jooj Matsonic ploče, dalje to od mene, loša isustva s njima. Sa Asusom i MSI imam slično iskustvo kao i drone, s tim da se ko MSI ploče radi o socketu 478.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.