Problem sa mountom particije na micro SDHC kartici
Moderator/ica: Moderatori/ce
Problem sa mountom particije na micro SDHC kartici
Rootao sam i flashao svoj LG Optimus One (P500) i sve je prošlo bez problema.
Kada sam napravio 2. particiju na sd kartici (class 10 od 8 gb) pokušao sam to sve skupa upogonit sa Link2SD međutim svaki puta mi izbaci upozorenje da ne može mountati particiju i traži fast reboot. Poslije toga problem nakratko nestane ali prilikom svakog novog paljenja mobitela ponovno ista priča...
Da li ima netko kakvo pametno riješenje za ovaj problem??
(I da, isprobao sam sa svim ponuđenim vrstama particija i skoro sa svakom je ista stvar ali želim particiju fat32 jer znam da je moj ROM podržava kao i svi ostali mobovi)
Kada sam napravio 2. particiju na sd kartici (class 10 od 8 gb) pokušao sam to sve skupa upogonit sa Link2SD međutim svaki puta mi izbaci upozorenje da ne može mountati particiju i traži fast reboot. Poslije toga problem nakratko nestane ali prilikom svakog novog paljenja mobitela ponovno ista priča...
Da li ima netko kakvo pametno riješenje za ovaj problem??
(I da, isprobao sam sa svim ponuđenim vrstama particija i skoro sa svakom je ista stvar ali želim particiju fat32 jer znam da je moj ROM podržava kao i svi ostali mobovi)
Re: Problem sa mountom particije na micro SDHC kartici
Jesi probao spojiti particije? 
spojiti particije? na koji način?
Obriši obje particije i napravi samo jednu.(...)Kada sam napravio 2. particiju na sd kartici(...)
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Ili obriši tu drugu i prvu raširi do kraja.iweb je napisao/la:Obriši obje particije i napravi samo jednu.(...)Kada sam napravio 2. particiju na sd kartici(...)
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
...i isto nastavim dalje sa link2sd ili?
to sam i napravioCooleech je napisao/la:Ili obriši tu drugu i prvu raširi do kraja.iweb je napisao/la:Obriši obje particije i napravi samo jednu.(...)Kada sam napravio 2. particiju na sd kartici(...)
... i kako će to funkcionirati s jednom particijom recimo kada spojim mob na komp usb-om? Mislim, čitao sam da ova druga particija bude netaknuta i u funkciji kada se spoji mob s kompom a ova prva bude unmountana kako bi i trebalo biti... (ako me razumijete šta želim reći)
Uglavnom, kada poništim tu drugu particiju sve je ok ali bi si svakako trebao proširiti na ovaj način internu memoriju pa bih zato trebao rješenje za ovaj problemčić...
Uglavnom, kada poništim tu drugu particiju sve je ok ali bi si svakako trebao proširiti na ovaj način internu memoriju pa bih zato trebao rješenje za ovaj problemčić...