Jeftinjaka/budget Android mobiteli
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Jeftinjaka/budget Android mobiteli
Bok! Pao je prestigio PAP 4300
Mudrofon, jeeeej! Koliko treba prvi put puniti bateriju, dok ne bude puna ili 12 -15 sati?
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
- Heisenberg
Isprazni je do kraja (ako je sta ostalo) te ju napuni do 100% (protip).Dani je napisao/la:Bok! Pao je prestigio PAP 4300Mudrofon, jeeeej! Koliko treba prvi put puniti bateriju, dok ne bude puna ili 12 -15 sati?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Još nije u prodaji, ali spada u ovu (jeftinjaka, ali ne i android) kategoriju:
http://www.gadgeterija.net/2013/05/09/n ... YzRWJhJuVo
http://www.gadgeterija.net/2013/05/09/n ... YzRWJhJuVo
Where there is a gui there's a way.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Kod litij-ionskih, a to su više manje sve današnje baterije u mobitelima, to nije potrebno jer one nemaju nikakav memorijski efekt, štoviše, pogoduje im da se ne pune i ne prazne do kraja.Heisenberg je napisao/la: Isprazni je do kraja (ako je sta ostalo) te ju napuni do 100% (protip).
Sve što želite znati o baterijama možete naći ovdje.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ovaj mjesec na tržište dolazi ZTE Blade III Pro, pisao sam malo o njemu, možete pročitati ovdje.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
Slamd64
2011 Xperije dobile 3.4.x kernel za JB: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2273017
Za one koji ne prate XDA.
Za one koji ne prate XDA.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
TEST: Prestigio MultiPhone 4044 Duo, 4055 Duo, 4322 Duo i 4505 Duo – četiri mušketira
Cijene ovih mobitela kreću se od 1199,00 kn do 1599,00 kn.
*ovaj 4322 i 4505 izgledaju jako dobro
Pročitaj više: http://www.racunalo.com/test-prestigio- ... musketira/Tvrtka Prestigio je s kineskog OEM tržišta brendirala još četiri modela smartphonea s podrškom za dvije kartice. U našu redakciju pristigla su sva četiri nova Prestigio proizvoda na korisničko testiranje: Prestigio MultiPhone 4044 Duo, MultiPhone 4055 Duo,MultiPhone 4322 Duo i MultiPhone 4505 Duo.
Cijene ovih mobitela kreću se od 1199,00 kn do 1599,00 kn.
*ovaj 4322 i 4505 izgledaju jako dobro
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
ZTE Blade III u VIP-u opet pala cijena, sada je 899kn prepaid paket, stvarno bagatela za novi, sasvim pristojan mobitel s dvije godine garancije.
- calisto053
- Moderator
Problem je što već tjedan dana nije dostupan. Zvao sam službu za korisnike - ne znaju hoće li ga još dobivat, ali je još u ponudi čim je na web shopu. Ja sam svog naručio u trgovini za 999 kn, stiže za dan-dva. Cura kupila Huawei G300; stvarno je super, još se navikavamo.iv@n je napisao/la:ZTE Blade III u VIP-u opet pala cijena, sada je 899kn prepaid paket, stvarno bagatela za novi, sasvim pristojan mobitel s dvije godine garancije.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
kul! Još ako tvoj stigne pa Android ICScalisto053 je napisao/la:Problem je što već tjedan dana nije dostupan. Zvao sam službu za korisnike - ne znaju hoće li ga još dobivat, ali je još u ponudi čim je na web shopu. Ja sam svog naručio u trgovini za 999 kn, stiže za dan-dva. Cura kupila Huawei G300; stvarno je super, još se navikavamo.
EDIT: baš našao za taj Huawei, piše: "Android OS, v2.3 (Gingerbread), upgradable to v4.0 (Ice Cream Sandwich)", znači da vjerojatno ima službenu FOTA (firmware over the air) odnosno nadogradnju putem WiFija ili ručnu tipa preuzmeš na računalo, pa instaliraš, iako sam prilično uvjeren da je FOTA u pitanju. Provjeri to svakako (Postavke > O telefonu > Nadogradnje sustava), mobitel bi trebao puno bolje raditi s ICS-om, prvenstveno radi boljeg upravljanja memorijom. FOTA nadogradnja ide u stilu "Apply?" - "Yes", tako da bez brige za to.