Vijesti za objavu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Vijesti za objavu
Za koji dan cu napisat o Mint MATE-u, mislim da je to vaznije, a iza toga samo kratko o Hybryde Linux-u. Ok?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Evo da oživim malo onu rubriku "Trojka", u idućih par dana će biti tekst o 3 docka - Awn, Cairo i Docky. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- calisto053
- Moderator
Zakon, to je super tema! Proširi i s kojim drugim za light distreHugo je napisao/la:Evo da oživim malo onu rubriku "Trojka", u idućih par dana će biti tekst o 3 docka - Awn, Cairo i Docky.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Hugo je napisao/la:Evo da oživim malo onu rubriku "Trojka", u idućih par dana će biti tekst o 3 docka - Awn, Cairo i Docky.
Onda više ne bi bila trojka..calisto053 je napisao/la:Zakon, to je super tema! Proširi i s kojim drugim za light distreHugo je napisao/la:Evo da oživim malo onu rubriku "Trojka", u idućih par dana će biti tekst o 3 docka - Awn, Cairo i Docky.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
A što kažete da rubriku preimenujemo u "Petica"?
Po ovom sistemu - 3 + 2, znači tri aplikacije detaljno opisati, a ove dvije u svega par rečenica? Većinom takve stvari budu tipa pet ili deset aplikacija, tri je malo neobično.
Opet, 3+2 izgleda idealno, jer se moraš potruditi oko ove tri, a ostale dvije manje više samo spomenuti.
Onaj prvi članak o tekst editorima mogu lagano prepraviti da bude u skladu s ovim gore.
Po ovom sistemu - 3 + 2, znači tri aplikacije detaljno opisati, a ove dvije u svega par rečenica? Većinom takve stvari budu tipa pet ili deset aplikacija, tri je malo neobično.
Opet, 3+2 izgleda idealno, jer se moraš potruditi oko ove tri, a ostale dvije manje više samo spomenuti.
Onaj prvi članak o tekst editorima mogu lagano prepraviti da bude u skladu s ovim gore.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Može, samo ako možete predložiti još dva docka, jer mi sada ne pada na pamet nijedan..iv@n je napisao/la:A što kažete da rubriku preimenujemo u "Petica"?
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ima li netko u planu MInt recenziju?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Ja sam mislio napraviti Mageiu, ali mogu se prebaciti i na Mint.
Pa kasnije Mageiu.
Ako netko planira Mint, ja nastavljam s Mageiom.
Pa kasnije Mageiu.
Ako netko planira Mint, ja nastavljam s Mageiom.