upisujem ovu naredbu za dodavanje ikone na desktop ali ne prima je
gconf-editor
Sada je: 10 pro 2019, 00:14.
Moderator/ica: Moderatori/ce
14 post(ov)a
•
Stranica: 1/2. • 1, 2
to nije naredba za dodavanje ikone na desktop, već za konfiguraciju gnome aplikacija. Vjerojanto negjde preko toga možeš doći do stavljanja ikona na desktop, ali ako se radi o gnome3 pojma nemam. Koji DE koristiš?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Koja linux distribucija? Jel imaš neki skrinšot?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Klik na izbornik za pokretanje programa, desni klik na ikonu programa koji zelis, odvuci ikonu na desktop i odaberi opciju create launcher.
Ili nesto slicno tome. Nemam sad komp kod sebe, ali mislim da ces se snaci i s ovim uputama.
Ili nesto slicno tome. Nemam sad komp kod sebe, ali mislim da ces se snaci i s ovim uputama.
Lakse je ovako: glavni meni, lijevom tipkom misa ju samo odvuces na desktop.
Vl@do na WordPressu. Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Nema to na linuxu, nije niti potrebno, ako nešto brišeš koristiš valjda shift+del, meni je na win trash bio jedino za stvari koje ću kasnije koristiti ne tako skoro a da ne zauzima mjesto.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
14 post(ov)a
•
Stranica: 1/2. • 1, 2
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.