Vjerujem kako smo svi svjesni činjenice kako je danas sve skupo a naš novac vrijedi sve manje i manje. Okolnosti su to koje nas lako mogu dovesti do zaduženja i problema koje ono povlači. Jeste li se ikada zapitali kamo vaš novac odlazi?
Naletio sam na jedan program koji mi se svidio i želim ga podjeliti s vama. Zove se Money Manager Ex i služi za vođenje kućnih financija. Program je preveden između ostalih i na hrvatski jezik (iako ne u potpunosti, ali i ostatak koji nije preveden poput kategorija možete sami prevesti klikom na "Edit".)
Znači cilj je cijeli mjesec voditi evidenciju svih uplata i isplata, bilo to na tekući račun, gotovinski ili dr. Program na osnovu tih podataka radi izvještaje pomoću kojih možete planirati daljnja raspolaganja sa vašim primanjima. Možda se začudite koliko novca ode na naizgled banalne stvari. Program potražite u repozitorijima ili na službenoj stranici.
Vođenje kućnih financija
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Vođenje kućnih financija
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Vođenje kućnih financija
Dobro zvuči. moraču ga pogledat. A ovo je službena stranica.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Evo i OneClickInstall za SUSE korisnike 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Thanks!
Ovo mi stvarno treba.
Imao sam i prije neke programe za vođenje financija instalirane i stvarno se začudite kako lako možete potrošiti ogromnu količinu kuna na skroz nepotrebne stvari.
Baš ću probati.
Ovo mi stvarno treba.
Imao sam i prije neke programe za vođenje financija instalirane i stvarno se začudite kako lako možete potrošiti ogromnu količinu kuna na skroz nepotrebne stvari.
Baš ću probati.