[2012] LZS na Info sajmu

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: [2012] LZS na Info sajmu

Post Postao/la 4ndY »

Ma vjerojatno bi dobili sponzorstvo organizatora sajma jer su ionako prazni (nije da se izlagači trgaju za mjesta, sudeći po 10 metarskim prazmacima između štandova prošle godine).
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
max360se

Post Postao/la max360se »

Treba smislit program i pitat.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ja uskačem sa Android hacking, python i ako treba mogu nekome staviti gentoo.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Treba slozit plan pa otici s time u hropen i cut sto oni o tome misle. Oni su ionako tamo svake godine.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

OK, onda ću ja otići u ponedjeljak do FER-a i pričati sa HrOpen ekipom o mogućim akcijama.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

shrike je napisao/la:OK, onda ću ja otići u ponedjeljak do FER-a i pričati sa HrOpen ekipom o mogućim akcijama.
:thumbs
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

shrike je napisao/la:OK, onda ću ja otići u ponedjeljak do FER-a i pričati sa HrOpen ekipom o mogućim akcijama.

i je bilo ista od toga......... moguce je da se nesto sredi ili je to samo sci-fi zbog ogromnih cifri za placanje na sajmu??
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Pa, bio sam na FER-u (tamo je ekipa) ali nikoga nije bilo, a nakon toga sam posalo mail no još nitko nije odgovorio. Baš sam razmišljao jučer o ovome, i vjerojanto je zavšilo u spam folderu. Probam sutra još stupiti u kontakt
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
gušter

Post Postao/la gušter »

Znam da padam s marsa.. ali ako uspijete užicat štand, možda da to bude koncipirano na besplatno prženje distra za cijenu medija, osnovno upoznavanje sa linuxom, libre office-om itd.. Možda je i dobra šansa da upadnete s obzirom da je Radoslav Dejanović organizator...
Odgovori