[2012] LZS na Info sajmu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: [2012] LZS na Info sajmu
Ma vjerojatno bi dobili sponzorstvo organizatora sajma jer su ionako prazni (nije da se izlagači trgaju za mjesta, sudeći po 10 metarskim prazmacima između štandova prošle godine).
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Treba smislit program i pitat.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Ja uskačem sa Android hacking, python i ako treba mogu nekome staviti gentoo.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Treba slozit plan pa otici s time u hropen i cut sto oni o tome misle. Oni su ionako tamo svake godine.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
OK, onda ću ja otići u ponedjeljak do FER-a i pričati sa HrOpen ekipom o mogućim akcijama.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
shrike je napisao/la:OK, onda ću ja otići u ponedjeljak do FER-a i pričati sa HrOpen ekipom o mogućim akcijama.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike je napisao/la:OK, onda ću ja otići u ponedjeljak do FER-a i pričati sa HrOpen ekipom o mogućim akcijama.
i je bilo ista od toga......... moguce je da se nesto sredi ili je to samo sci-fi zbog ogromnih cifri za placanje na sajmu??
Pa, bio sam na FER-u (tamo je ekipa) ali nikoga nije bilo, a nakon toga sam posalo mail no još nitko nije odgovorio. Baš sam razmišljao jučer o ovome, i vjerojanto je zavšilo u spam folderu. Probam sutra još stupiti u kontakt
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Znam da padam s marsa.. ali ako uspijete užicat štand, možda da to bude koncipirano na besplatno prženje distra za cijenu medija, osnovno upoznavanje sa linuxom, libre office-om itd.. Možda je i dobra šansa da upadnete s obzirom da je Radoslav Dejanović organizator...