@Vlado ja ga držim u hladnjaku. Dali ima neki rok trajanja ?
Pozz
Moderator/ica: Moderatori/ce
NoMaam je napisao/la:Dali ima neki rok trajanja ?
na svinjskoj masti prodinstati luk
dodati vise vrsta gljiva
dodati mrkvu, bob, persun, ljutu feferonu, cesnjak....i sve sto se nadje pri ruci
zaliti sa malo vina
dodati ne do kraja kuhani grah i isto tako suhog mesa i/ili kobasica i slanine
lagano krckati i podlijevati sa vodom
pred kraj, zaciniti mljevenom paprikom i paprom i posoliti po zelji
posluziti toplo direktno iz kotlica
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.