http://www.coolinarika.com/recept/leca-s-kaduljom/
Linux i kuhanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i kuhanje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
de su nam kuhari?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Heisenberg
Same heredrone je napisao/la:Ja se u njima mogu ugušiti. Ma općenito volim razne pite i tijesta, knedle, njoke, pizze... Ne bih ništa drugo ni jeo
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- calisto053
- Moderator
Zvao lovački dom, planirao sam si nešto spremit od divljači ovaj vikend (gulaš ili odreske u umaku - ovisno koje meso nađem), pa mi kažu da prodaju samo na veliko (cijela životinja, pola ili barem četvrtina). Ja bi htio 1-3 kg, a minimalno mogu dobit plećku od 8 kg!
Da stvar bude bolja, ovaj dan kad sam se vraćao s posla u šumi mi na sred ceste iskoči mladi jelen. Dok mi je cura grozničavo tražila fotoaparat, ja sam jedva od šoka uspio uprijeti prstom povikati: "Gulaš, gulaš"!

Da stvar bude bolja, ovaj dan kad sam se vraćao s posla u šumi mi na sred ceste iskoči mladi jelen. Dok mi je cura grozničavo tražila fotoaparat, ja sam jedva od šoka uspio uprijeti prstom povikati: "Gulaš, gulaš"!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
brzo, slikaj gulašcalisto053 je napisao/la:Zvao lovački dom, planirao sam si nešto spremit od divljači ovaj vikend (gulaš ili odreske u umaku - ovisno koje meso nađem), pa mi kažu da prodaju samo na veliko (cijela životinja, pola ili barem četvrtina). Ja bi htio 1-3 kg, a minimalno mogu dobit plećku od 8 kg!
![]()
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- calisto053
- Moderator
Ma kakvo slikanje, to se probudio iskonski lovac u meni! Daj mi samo nož i pusti me za njim! 
@ Jazavac - ja ne mogu prestat čitat tvoj nick kao "Mesojedni"
@ Jazavac - ja ne mogu prestat čitat tvoj nick kao "Mesojedni"
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
"Mravojedni"calisto053 je napisao/la:"Mesojedni"
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
Opet će on morat mijenjat nick...Vl@do je napisao/la:"Mravojedni"calisto053 je napisao/la:"Mesojedni"![]()
- drone
- Moderator
calisto053 je napisao/la:Ma kakvo slikanje, to se probudio iskonski lovac u meni! Daj mi samo nož i pusti me za njim!![]()
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”