A može li ovo proći?A kad vec postas Stonese, onda stavis:
Glazba
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Glazba
U kojem je svemiru Animals zapostavljen? Možda da si rekao Atom Heart Mother, pa hajd', ali Animals? Album koji je pradjed post-rocka?blacx je napisao/la:Meni je Pink Floyd naj grupa, Animals(često zapostavljen) najdraži njihov albumdupin je napisao/la:Wish you were here je ,po mom mišljenju, najbolji album koji su snimili.
@dupin
Naravno
Naravno
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Jesi mislio na ovu ciglu u zidu ?jjj je napisao/la:meni osobno The Wall.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Općenito kod kritičara, a i rockeri/metalci u mom društvu su slabo čuli za taj album.jjj je napisao/la:U kojem je svemiru Animals zapostavljen? Možda da si rekao Atom Heart Mother, pa hajd', ali Animals? Album koji je pradjed post-rocka?blacx je napisao/la:Meni je Pink Floyd naj grupa, Animals(često zapostavljen) najdraži njihov albumdupin je napisao/la:Wish you were here je ,po mom mišljenju, najbolji album koji su snimili.I kad već nabrajamo najdraže, meni osobno The Wall.
Možda je često zvučalo preekstremno, ajmo više reći po mom iskustvu (analogno tome, valjda u mom svemiru
- drone
- Moderator
Bit će da je metalcima Pink Floyd pomalo dosadnjikav, pa njih ne moraš uzimati u obzir 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Ma da, dobro da si mi rekao 
Računam one koji slušaju bar koji album od njih, dakle antifloydovci isključeni u "anketi"
Računam one koji slušaju bar koji album od njih, dakle antifloydovci isključeni u "anketi"
- retsam
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Upao si u loše društvo.rockeri/metalci u mom društvu su slabo čuli za taj album.
@retsam
Stavi original band a ne pojedince
Nema veće religije od istine!
- retsam
Deep purple nije ni sjena rainbowou od Ritchiea - stranger in us all je remek djelo, deep purple je većinom dosadnjikav.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config