da ne bude offtopic

Moderator/ica: Moderatori/ce

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Suko je napisao/la:Ajmo sad svi natrag na tete dana i čavrljanje!

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
podrapa bi je k'o budala 100 €, a?Medojedni jazavac je napisao/la:Na ovu se sam tak narajcam
Cooleech je napisao/la:podera bi je ka peder erotikuzole052 je napisao/la:pocipo bi je ko čuko masan papircalisto053 je napisao/la:Grrrr..... rasparao bi ih ko pravoslavni kalendar!![]()
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.