čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

E, nema postanja bilo di jer će biti tarapane. dronu su pobjegle sve pčele i sada samo traži izliku da par ljenih trutova potamani. ako on ne stigne, ja se taman žalio da nisam još nikoga banao tako da ... "Linux, poslužitelj, mreže i sigurnost" mi se čini OK jer je ZFS ipak složen za poslužitelje i malo je ozbiljnija tema, a postoji i opcija o početnicima ako je uistinu kakvo n00b pitanje.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Evo, pitao sam, sad još samo treba da spajdermeni naprave paučinu.
hrc
Spol: M

Post Postao/la hrc »

E drone sada sam kao Miško na tvom avataru :D
Aaaajde vidim tu svaki drugi admin a teško vam je prebaciti jedan topic ))
max360se

Post Postao/la max360se »

hrc je napisao/la:E drone sada sam kao Miško na tvom avataru :D
Aaaajde vidim tu svaki drugi admin a teško vam je prebaciti jedan topic ))
Nemoj ti provocirat dobre sdobar naše admine spametan
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ima nas svega 5 za čitavi forum, i to nije izlika. Nešto kao da kažeš da je ok bacati smeće po ulici jer postoje čistači.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
hrc

Post Postao/la hrc »

shrike je napisao/la:Nešto kao da kažeš da je ok bacati smeće po ulici jer postoje čistači.
A nije kao? :zvizdi

(šala)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Dobro jutro. 5:30 a već buka.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Kak je u 'murici? Jel već jedeš hamburger i čips za doručak, učlanio se u koju kreacionističku kongregaciju i čekaš da ti dođe naoružanje? Ako ne, kako je na MIT-u?
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

off koji sam mislio napisati na temi o blogovima pa odustao->
Prije dosta godina sam pisao poeziju i upute kako koristiti win za početnike (i moje naginjanje k lin).
Prvi dio je bio popularan i nakon kraćeg vremena je bilo dosta malo izmijenjenih kopija s dodanim slikama gdje se kičasti curićki nisu baš lijepo našminkali.
Drugi dio nije bio nikome zanimljiv, pa sam ih sve obrisao.
Prije je bilo raznih tema na blogovima, ali sad više nisu tako popularni, pa mogu u miru povremeno pisati svoje zbrkane gluposti (gdje na glas razgovaram sa samim sobom kad nisam trijezan).
Ponekad se na internetu među hrpom curićaka koji pokazuju koja je odraslija i baba koje pokazuju koja je mlađa, nađe neko normalan, pa to daje neku malu nadu da će postojati budućnost u ovom svijetu.
Prije godinu i nešto mjeseci sam razmišljao da više nikad ne pipnem računalo, jer su mi se zgadila.
Tražeći podatak kako popraviti kvar, naišao sam na link koji je vodio na zanimljiv blog, pa sam nakon čitanja opet dobio volju za računalima.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

@shrike

Nisam na MIT-u, on je u planu za sljedeću godinu ako prođe prijava. U Minnesoti sam.
A gle, hamburgeri, odnosno cheesburgeri i usamljenost su opasna kombinacija a McDonaldsa, Burger kinga, Kentucky chicken, Tacco bellova, Chicken-fil-a i ostalih je sve prepuno. U gradu imaju navodno 43 poslovnice McDonaldsa al zato ima jedan strašan bosanac koj tu živi preko 20 godina i drži čevape i burek i kod njega se navečer skupljaju balkanci. Kreacionista i vjerskih propovjednika na svakom koraku, macbook i iphone najobičnija potrošna roba, voda nije za piće, hrna predimenzionirana ( velika porcija krumpirića je 470g ).
Zaključano