Održavanje Debiana
Moderator/ica: Moderatori/ce
Održavanje Debiana
svaka čast!!!
Re: [DRAFT] Održavanje Debian-a
Tnx!Shicy je napisao/la:svaka čast!!!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
uvik me ugodno iznenadiš sa člancima. svaka čast!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Hugo majstore!
Re: [DRAFT] Održavanje Debiana
Svaka čast!
Stvarno korisno
Stvarno korisno
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Re: [OBJAVLJENO] Održavanje Debiana
Nisam očekivao da će tako brzo biti objavljeno! Hvala! 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Iv@n to ekspres.
odlicno!
Samo mala napomena vezana za BUM - vecina init skripti je konvertirana za upstart (kojeg BUM ne podrzava), tak da on radi za manji broj skripti (poucen vlastitim koristenjem istog na kubuntuu ga nikak ne preporucam, oce dosta izmuckat stvari)
EDIT:
ovo se odnosi na ubuntu, ne i debian
Samo mala napomena vezana za BUM - vecina init skripti je konvertirana za upstart (kojeg BUM ne podrzava), tak da on radi za manji broj skripti (poucen vlastitim koristenjem istog na kubuntuu ga nikak ne preporucam, oce dosta izmuckat stvari)
EDIT:
ovo se odnosi na ubuntu, ne i debian
Zadnja izmjena: sumski, dana/u 25 lis 2011, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.