The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderator/ica: Moderatori/ce
The Elder Scrolls V: Skyrim
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Nažalost sam je igral. Drugi Oblivion, dakle nema nikakve veze sa RPGom.
nikakve veze sa klasicnim rpg-om da budemo precizniji... iskreno u zadnjih 6-7 godina niti jedna igra me nije odusevila, toliko uvukla u sebe ko oblivion tako da jedva cekam da bude para za novi komp da odigram skyrim i buduci da je sa svih strana dobio samo pohvale nemoze biti los osim ako ocekujes novi icewind dale ili baldurs gate ali skyrim je drukcija igra iako je isto rpg ali ne klasicni rpg koji polako odumire...odin je napisao/la:Nažalost sam je igral. Drugi Oblivion, dakle nema nikakve veze sa RPGom.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- DoDo
- Spol: M
Oblivion mi je bil OK, iako je bil veliko razocarenje spram Morrowinda. Skyrim jos nisam isprobal, medjutim kak stvari stoje, vjerojatno ni necu...odin je napisao/la:Nažalost sam je igral. Drugi Oblivion, dakle nema nikakve veze sa RPGom.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
-
Lutherus
@zole
klasični rpg je daleko od odumiranja. posjeti grofovu stranicu igranje.org
ovim ako ne misliš na računalni rpg no ni on ti baš ne izumire.
@dodo
skyrim ima neke kul bugove. kad ti kameni počne svjetliti i baci laserski snop u nebo ili što si bliže NPC-u to ga slabije čuješ.
klasični rpg je daleko od odumiranja. posjeti grofovu stranicu igranje.org
@dodo
skyrim ima neke kul bugove. kad ti kameni počne svjetliti i baci laserski snop u nebo ili što si bliže NPC-u to ga slabije čuješ.
- DoDo
aludiras li na Diablo III?odin je napisao/la: ovim ako ne misliš na računalni rpg no ni on ti baš ne izumire.
odin je napisao/la: @dodo
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
klasicno racunalni rpg... ajde da cujem zadnjih godina sto je izaslo... dragona age 1 i to je to, vec dvojka povukla u krivu stranu... reci jos koju? mislim sigurno ima ali sve manje i manjeodin je napisao/la:@zole
klasični rpg je daleko od odumiranja. posjeti grofovu stranicu igranje.org![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ajme diablo je tek daaaaaleko od rpg-a, to je cista sakupljacka igra (ko one sa kartama) samo mlataras klikom cudovista i cekas sta ce pasti, questovi su skoro kao u wow-u, znaci odi tamo poje** pet djevica i vrati seDoDo je napisao/la:aludiras li na Diablo III?odin je napisao/la: ovim ako ne misliš na računalni rpg no ni on ti baš ne izumire.
ali daleko od toga da je zarazan diablo
-
Lutherus
Diablo je hack `n slash avantura
@ zole
uskoro iz izlazi nekolicina.ono koje je oblivion prestalo svrstavati u rpg a isto tako je skyrim je neodređenost settinga. nit je d20, ni d20 modern, ni storyteller, ni storytelling a nit je gurps.
ako ćeš to smatrato rpgom onda je i evolva rpg.
@ zole
uskoro iz izlazi nekolicina.ono koje je oblivion prestalo svrstavati u rpg a isto tako je skyrim je neodređenost settinga. nit je d20, ni d20 modern, ni storyteller, ni storytelling a nit je gurps.
ako ćeš to smatrato rpgom onda je i evolva rpg.
- pootzko
- Kontakt:
malo stariji neverwinter2 recimo. ali da, sve manje :/zole052 je napisao/la:klasicno racunalni rpg... ajde da cujem zadnjih godina sto je izaslo... dragona age 1 i to je to, vec dvojka povukla u krivu stranu... reci jos koju? mislim sigurno ima ali sve manje i manjeodin je napisao/la:@zole
klasični rpg je daleko od odumiranja. posjeti grofovu stranicu igranje.org![]()
treba bg opet i opet
...I put on my robe and a wizard hat...