Zasto ste uopce presli na Gnu/Linux???
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
tech_soul8
Zasto ste uopce presli na Gnu/Linux???
Posto sam dosta puta "naletio" na slicne teme tipa: "Koje poslove obavljate na linuxu?", "Koju distru koristite?"... Ne znam dal je ovako nesto bilo postano ikada, a ako nije evo ja cu pokrenuti novu temu/diskusiju.
Znaci zanima me zasto ste uopce odlucili se koristiti Gnu/Linux OS? Dali je to jedini OS koji koristite ili imate neki dualboot ili nesto slicno?
Znaci zanima me zasto ste uopce odlucili se koristiti Gnu/Linux OS? Dali je to jedini OS koji koristite ili imate neki dualboot ili nesto slicno?
-
tech_soul8
Re: Zasto ste uopce presli na Gnu/Linux???
Naravno pretpostavlja se da ste prije koristili Win ili neki drugi OS 
iz puke dosade. bil je to duga i hladna zima!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Teško je odgovoriti u jednoj rečenici.
Moji razlozi opširnije su ovdje: http://www.linuxzasve.com/iskustva-kori ... -pedesetih
E, da i imam dual boot ali XUbuntu i Linux Mint
Moji razlozi opširnije su ovdje: http://www.linuxzasve.com/iskustva-kori ... -pedesetih
E, da i imam dual boot ali XUbuntu i Linux Mint
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
iz znatizelje 
u ove 4 godine nisam imao dualboot jednu godinu... inace uvjek jer volim zaigrati koju igru svako toliko
u ove 4 godine nisam imao dualboot jednu godinu... inace uvjek jer volim zaigrati koju igru svako toliko
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Zbog 1,017,208 (prva polovina 2010) komada raznog malicioznog smeca pisanog za windows.
Obzirom da studiram racunarske nauke nemam potrebe za autocadom, photoshopom tako da linux odgovara mojim potrebama.
Obzirom da studiram racunarske nauke nemam potrebe za autocadom, photoshopom tako da linux odgovara mojim potrebama.
Stabilniji je, brzi, laksi, bolji, prakticniji, dopusta potpunu kontrolu.......... ima toga.
Imam dualboot na laptopu s Win7.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
Kupio komp s Linuxom prije par godina.
Shvatio koliko su Windowsi smece.
I ostao na Linuxu.
I ostao na Linuxu.
I sad si Admin na LZSSuko je napisao/la:Kupio komp s Linuxom prije par godina.
I ostao na Linuxu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
max360se je napisao/la:Stabilniji je, brzi, laksi, bolji, prakticniji, dopusta potpunu kontrolu.......... ima toga.
a sve je počelo pukom znatiželjom...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.